Man neergestoken tijdens overval

Deel dit artikel
politie.nl
Groningen - Woensdagnacht is een 48-jarige man uit Groningen gewond geraakt nadat hij in zijn woning aan de Holmsterheerd in Groningen was overvallen.

Gemaskerde man

 

Omstreeks 01:30 uur drong een gemaskerde man de woning binnen. Toen agenten in de woning kwamen troffen zij een gewonde man aan. Het slachtoffer bleek met een steekvoorwerp verwond. Hij werd voor behandeling door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Onbekend of de overvaller buit heeft meegenomen. Forensische rechercheurs zijn hierna met een uitgebreid sporenonderzoek in en rondom de woning van het slachtoffer begonnen. De politie heeft het sterke vermoeden het hier niet gaat om een willekeurige woningoverval. De politie beschikt over aanwijzingen dat de overval te maken heeft met drugs. De politie onderzoekt of dit ook de aanleiding is geweest voor de overval.

 

Uw informatie

 

Uit verklaringen van getuigen en het slachtoffer heeft de politie nog niet een goed beeld wat er zich in de woning heeft plaatsgevonden. Het Roofcoördinatieteam van de Regiopolitie Groningen stelt een onderzoek in.

 

Getuigen van de overval kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's

Deel dit artikel