Beelden overval Esso Hoogezand op YouTube

Deel dit artikel
Politie
Hoogezand - De politie heeft beelden van een overval op een benzinestation aan de Industrieweg in Hoogezand op Youtube geplaatst. Het Esso-station werd vorig jaar, op maandag 16 mei, rond negen uur in de avond overvallen.

De mannen kwamen binnen en onder bedreiging van een mes hebben ze geld meegenomen. Ze renden weg in de richting van de Julianastraat in Hoogezand.

 

Signalementen

Dader 1:

De man is ongeveer 1.70 mtr en heeft een slank postuur. Hij heeft donker gekleurde ogen. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en een zwart vest met capuchon over het hoofd getrokken. Op de capuchon zaten één of twee witte strepen. Ook bovenop de schouders zat een witte streep. Onder de capuchon droeg hij een witte muts tot vlak boven zijn ogen. Om zijn gezicht droeg hij een witte sjaal. Hij droeg handschoenen en zwart/witte schoenen.

 

Dader 2:

Deze man is kleiner dan dader 1. Hij is ongeveer 1.65 mtr. Zijn postuur was iets forser. Hij heeft donker gekleurde ogen. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en een zwart vest Onder de capuchon droeg hij een zwarte muts tot vlak boven zijn ogen. Hij droeg lichtgekleurde handschoenen en hij zwart/witte schoenen. Er zat een zwarte sjaal om het gezicht.

Foto's

Deel dit artikel