Winkeloverval op Lidl in Maastricht

Deel dit artikel
Peter Verhoeven
Maastricht - Supermarkt Lidl, gelegen aan de Herculeshof in Maastricht, is vanavond op 13 april 2012 overvallen. Zowel op 2 april als in januari van dit jaar was het bij dezelfde straat ook al raak.

Bij deze overval op raakte niemand gewond. Vorige maand werd bekend dat het aantal overvallen in district Limburg-Zuid was verdubbeld ten opzichte van het vorig jaar.

 

Bij de overval van vanavond heeft de Politie een deel van de stad gecontroleerd op in- en uitgaand verkeer. Zo waren vlak na de overval een tweetal patrouillewagens op het verkeersplein Keurmeestersdreef en de Gewantmakersdreef gestationeerd.

Of er buit gemaakt is en hoeveel daders bij deze overval zijn betrokken, zijn op het moment van schrijven nog niet bekend.

Update 22.30 uur : volgens de laatste berichten zouden twee gemaskerde mannen gewapend met een vuurwapen de overval hebben uitgevoerd. Ze bedreigden de kassière en namen de kassalade mee. De twee daders reden vervolgens weg op een donkere scooter. Via de achtergelegen parkeerplaats vluchtten de twee overvallers richting Minervahof. Hoeveel geld is buit gemaakt is nog niet bekend.

Foto's

Deel dit artikel