Overval op cafetaria Winschoten

Deel dit artikel
Politie.nl
Winschoten - Twee nog onbekende mannen hebben zaterdagavond een cafetaria aan de Zeeheldenstraat in Winschoten overvallen. Omstreeks 22.00 uur kwamen de overvallers de cafetaria binnen.

Zij droegen bivakmutsen. Eén van de overvallers bedreigde vrijwel direct een medewerker met een steekvoorwerp en eiste geld.

 

De tweede dader griste geld uit de kassalade en liep vervolgens met de opbrengst naar buiten. Beide verdachten gingen er rennend vandoor in de richting van de Witte de Withstraat in Winschoten. De politie stelde direct met meerdere eenheden een zoektocht in de omgeving in. Ook werd een diensthond ingezet.

 

De zoektocht was echter zonder resultaat. Ook het buurtonderzoek leverde geen concrete aanwijzingen op. De verdachten zijn twee blanke mannen. De politie is op zoek naar getuigen. Mensen, die omstreeks 22:00 uur iets van de overval en/of de daders hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen. Getuigen kunnen bellen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844. Het Roofcoördinatieteam van de politie stelt een onderzoek.

Foto's

Deel dit artikel