Brute overval AH in Selwerd (Video)

Deel dit artikel
Martin Nuver 112Gr.
Groningen - De politie is dinsdagavond een onderzoek begonnen naar de overval op een supermarkt in de Groningse wijk Selwerd.

Kassamedewerkster

 

Rond 19.00 uur die avond kwamen twee onbekende mannen de supermarkt aan de Eikenlaan binnen en bedreigden een kassamedewerkster met een voorwerp dat sterk op een vuurwapen leek. In de winkel waren op dat moment meerdere mensen hun boodschappen aan het doen. De verdachten gingen er na de overval rennend vandoor richting de Berkenlaan.

 

Ringensysteem

 

Direct na de melding heeft de politie de omgeving afgezocht. Daarbij werd gebruik gemaakt van een speurhond. Ook werd het zogenaamde ringensysteem toegepast. Agenten posten in dat geval op strategische plaatsen in de omgeving. Daarnaast werd burgernet ingezet. De overvallers wisten ondanks de snelle inzet van de politie te ontkomen.

 

Omschrijving verdachten

 

Van de overvallers is het volgende signalement bekend: De een had een donkere huidskleur, de andere blank of getint. Beiden droegen donkere kleding. Een van de mannen had een opvallende jas: de donkere jas had rode vlakken op de mouwen.

 

 

Getuigenoproep

 

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben:

Telefoon: 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad anoniem 0800-7000.

Mail: via de website 

Twitter: @politie_overval

 

Meer informatie over de aanpak van overvallen op www.samentegenovervallen.nl.

 

 

Oogtv

 

Tv Noord

 

Foto's

Deel dit artikel