Onderzoeksteam Nico Leeuwe krijgt opnieuw MMA-meldingen

Deel dit artikel
Politie.nl/Groningen
Groningen - De politie is al geruime tijd intensief bezig met het onderzoek naar de dood van Nico Leeuwe. Het lichaam van de 65-jarige Groninger werd halverwege september 2011 gevonden bij zijn woning.

Drie maanden na de start van het onderzoek heeft de politie vele tips gekregen, waaronder informatie via Meld Misdaad Anoniem.

 

Aanvullende informatie

 

De politie ontving begin dit jaar informatie van Meld Misdaad Anoniem (MMA). Enkele van die meldingen zijn dusdanig interessant dat het onderzoeksteam graag met deze melder in gesprek wil. Het gaat om meldingen die rond het weekend van 7 januari binnen zijn gekomen bij MMA. Ook wil het onderzoeksteam graag contact met een tipgever die op 23 december 2011 via MMA een melding deed. In de meldingen zijn specifieke omstandigheden genoemd.

 

Uit het onderzoek blijkt dat een aantal van die genoemde omstandigheden passen binnen de voorlopige resultaten uit het onderzoek. Het onderzoeksteam wil daarom graag met die desbetreffende melder in contact komen. Degene die de telefoontjes in december en januari jl. naar MMA heeft gepleegd, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) via 06 475 12 608. Mocht dat niet lukken dan vraagt de politie die persoon aanvullende informatie te geven via het telefoonnummer 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem. TGO Het Team Grootschalig Onderzoek (TGO) werkte sinds de vondst van het lichaam met 30 personen aan de zaak. Momenteel is de sterkte van het team 26 personen.

Foto's

Deel dit artikel