Ongeval beknelling bij Twijzelerheide+Drouwenerveen

Deel dit artikel
Foto's: jan beets / www.radionof.nl / Marcel Euving
-

TWIJZELERHEIDE(Fr.) – Zaterdagavond werden de hulpdiensten naar het wyldpaed-west gestuurd voor een ongeval met beknelling. Ter plaatse gekomen bleek het om een eenzijdig ongeval te gaan, door(nog) onbekende reden was een auto van de weg geraakt en in de sloot tegen een boom tot stilstand gekomen.

De brandweer heeft het slachtoffer uit haar benarde positie weten te bevrijden, wel moesten eerst een aantal bomen worden gesnoeid zodat men beter bij het voertuig kon komen. Het slachtoffer is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De auto die zwaar beschadigt raakte is door een berger afgevoerd. De politie heeft het ongeval ter plaatse afgehandeld, de weg was korte tijd afgesloten voor het verkeer.( www.radionof.nl)

Drouwenerveen – Aan de Noorderstraat belande de bestuurder met z’n auto in de sloot. In plaats van de bocht te nemen is de bestuurder met zijn auto in de sloot terecht gekomen. De bestuurder is door het ambulancepersoneel en de brandweer ongedeerd uit de voertuig gehaald. De berger heeft de auto weggesleept.

Foto's

Deel dit artikel