Wederom een inbraak in Veendam

Deel dit artikel
Maikel Owen
-

Veendam – Wederom is in een winkel in de Kerkstraat te Veendam ingebroken. Was het vorige week Greving en Greving waar de nodige merkzonnebrillen werden ontvreemd met bruut geweld, dit keer was het De Waal geschenken in de Kerkstraat van Veendam.

Inbrekers zijn om 03.00 uur de winkel binnengedrongen door de deur te forceren. Ondanks dat het gepanserd glas was kon dat de dieven niet tegen houden. Daarna werd een hoop schade aangericht aan de vitrines van Swarovsky. Bij alle 5 werd het glas stukgeslagen en de produkten meegenomen.

De politie heeft dinsdagmorgen een buurtonderzoek gehouden en ook heeft de technische recherche zijn werk weer moeten verrichten. Evenals vorige week is de schade aan de winkel is enorm. De eigenaars, de familie De Waal, zijn maandagnacht begonnen met puinruimen.

Ook het onderzoek naar de inbraak bij Greving en Greving is in volle gang. Iedereen die iets heeft gezien of gehoord wordt verzocht zich te melden bij de politie.

Het signalement van de mannen bij Greving en Greving: Een van de mannen is ongeveer 1.85 meter lang en droeg een zwarte broek en een grijs shirt. Van de tweede verdachte is op dit moment nog niets bekend. heeft u info bel dan 09008844(Politie)

Foto's

Deel dit artikel