112Flits: Brand in loods bij Zuidbroek+info Waterongeval

Deel dit artikel
Michael Huising/112Gr./ Derk van Akkeren/ M.Nuver/M.de Vries
-

Zuidbroek – Dinsdagavond werd er om 19.17 uur een buitenbrand gemeld aan de Beneluxweg te Zuidbroek. Zeven minuten later werd de melding omgezet naar een loodsbrand aan de Eg- Weg een zijstraat van de Beneluxweg op het industrie terrein Gouden Driehoek langs de A7. Hier was brand ontstaan in een aantal kunstofvaten met een ijzeren frame erom heen. Doordat deze vaten tegen de wand stonden is het vuur overgeslagen naar het pand en dan met name op het isolatie materiaal tussen de gevel platen. Doordat de brandweer op het zelfde industrieterrein is gevestigd en dus zeer snel kon beginnen met het bestrijden van de brand werd de schade uiteindelijk nog beperkt gehouden. Om in het pand te kunnen komen heeft de brandweer bij de hoofdingang een ruit geforceerd. Nadat alles grondig was gecontroleerd en de loods was gelucht met behulp van een ventilator keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Groningen – Woensdagmorgen zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt wegens een auto te water in Groningen. De brandweer, politie, ambulance en MMT kwamen ter plaatse.
Na onderzoek van de hulpdiensten werd er niks aangetroffen waarna men weer terug is gegaan. Mogelijk een valse melding.(Zie laatste foto`s)

Foto's

Deel dit artikel