`Aanslag` op woning in Groningen, met gewonde (Video)

Deel dit artikel
Groningen - Op dinsdagochtend 15 maart om 4.20 uur werd de Gemeenschappelijke Meldkamer gebeld voor een woningbrand aan de Jan Goeverneurstraat in Groningen. Op dat moment bevonden zich twee personen in de woning. Een in de woonkamer, de ander op zolder.

De brandweer uit de stad was razendsnel ter plaatse en had het vuur binnen negen minuten onder controle. Om half vijf werd het sein 'brand meester' gegeven. De dienstdoende ploeg heeft vervolgens beide personen uit de woning gehaald. De vrouw die zich in de woonkamer had verschanst is voor verder onderzoek door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Zij had nogal wat rook ingeademd. Inmiddels maakt zij het weer goed. De mannelijke bewoner van het pand mankeerde niets.

De politie doet onderzoek naar deze brand en sluit brandstichting niet uit. Zowel in de straat alsmede in de woning, werden stoffen aangetroffen die gebruikt zouden kunnen zijn om deze brand te stichten. Brandbaar materiaal is door de brievenbus naar binnen gegooid. Bij een naast gelegen woning was eveneens getracht brand te stichten. Dit is niet gelukt. Bent u getuige van de brandstichting of heeft u iets gehoord neem dan contact op met de Politie via 0900-8844 (Lokaal tarief)

Bron: Politie.nl

 

Noord

DvhN

 Oogtv

Telegraaf

Deel dit artikel