Brand verwoest auto’s nabij woning in Ter Apel (Video)

Deel dit artikel
Ter Apel - In de nacht van maandag op dinsdag zijn erin Ter Apel twee personenauto's verwoest door brand. De wagens stonden geparkeerd bij een woning aan de Zanglijster. De brandweer van Ter Apel kreeg om half drie de melding van de brand.

Omwonenden hoorden harde knallen waarop de brandweer werd gebeld.

Omdat er twee wagens in brand stonden werd de brandweer van Stadskanaal ook opgeroepen. De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning en aangrenzende garageboxen.

De politie vermoedt dat de brand mogelijk is aangestoken. Daarom hebben zij de plaats van de brand afgezet met lint. De technische recherche zal onderzoek doen naar de exacte oorzaak van de brand.
 

 

 

Politie onderzoekt brand auto’s

TER APEL – De politie stelt een onderzoek in naar de brand van twee auto’s aan de Zanglijster in Ter Apel. Rond 2.30 uur in de nacht van maandag op dinsdag zijn twee geparkeerde auto’s volledig uitgebrand. De auto’s stonden onder een carport, waardoor ook gevaar voor de woning is ontstaan. De brandweer kon echter voorkomen dat het vuur oversloeg. De auto’s kunnen als verloren worden beschouwd. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Bron: Politie.nl

 

 

Deel dit artikel