Hulpverlening.nl biedt nieuw platform voor hulpverleners

Deel dit artikel
Nederland - Een platform voor en door hulpverleners. Dat is de gedachte achter het gloednieuwe internetforum Hulpverlening.nl waar medewerkers van o.a. politie, brandweer en ambulance terecht kunnen om ervaringen met elkaar uit te wisselen. De website is onder andere opgezet door Martijn de Vries (van HvNieuws.nl) en vier andere mensen waaronder enkele hulpverleners.

www.Hulpverlening.nl biedt hulpverlenend Nederland een platform waar zowel beroeps- als vrijwillige hulpverleners ervaringen uit kunnen wisselen of discussies met elkaar kunnen voeren over actuele onderwerpen.

Met dit nieuwe platforum hopen de oprichters de hulpverlening naar een nieuw niveau te tillen door diverse disciplines en hun ketenpartners met elkaar te verbinden. Hulpverlening.nl onderscheid zich van de al bestaande platformen door professionals van diverse disciplines een platform te bieden waar naast een publiekelijk deel ook in afgeschermde omgeving ervaringen met elkaar kunnen worden uitgewisseld.

Het forum is daarnaast een uitermate geschikte plaats voor beginnend hulpverleners of belangstellenden om informatie te zoeken of vragen te stellen aan de professionals of de laatste nieuwsberichten over actuele incidenten te volgen. Meldt u aan op het forum.

U vindt het forum op www.hulpverlening.nl

 

Deel dit artikel