Alcomobilist(28) met auto in de sloot

Deel dit artikel
Pekela - Een 33-jarige inwoner van Oude Pekela ging vrijdagavond op de bon. De man reed op zijn bromfiets over de Laurens Jansz Costerstraat toen hij gecontroleerd werd. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en blies 1,00 promille. Tevens kreeg hij een rijverbod van 6 uren.

Hoogezand – De politie bekeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag een 26-jarige man uit Hoogezand. Op de Erasmusweg werd de scooterbestuurder gecontroleerd en hij bleek onder invloed, 2,3 promille, te verkeren. Ook bezat hij geen rijbewijs. In verband met recidive werd na overleg met justitie de bromfiets inbeslag genomen.

Op de foto's Nieuwe Pekela – Een 28-jarige man uit Ten Boer werd in de nacht van vrijdag op zaterdag ladderzat lopend aangetroffen op de Rubenslaan. Hij vertelde een eenzijdig ongeval op de N366 te hebben gehad waarbij hij met grote snelheid in de sloot was beland. Na onderzoek trof de politie ter hoogte van garage Rijker de betreffende bedrijfsauto in de sloot aan. De man blies 1.6 promille en er werd proces-verbaal opgemaakt. 

 

Joyrider betrof het, eigenaar auto heeft er niks mee te maken.

Tekst: Politie.nl 

Noord

Deel dit artikel