Emmenaar komt om het leven in Balkbrug (Video)

Deel dit artikel
Balkbrug - Een 87 jarige automobilist uit het Drentse Emmen is zondagmiddag op de Coevorderweg/N377 om het leven gekomen bij een noodlottig ongeval.

Hoewel hulpverlening van brandweer, ambulance zorg en het traumateam snel ter plaatse was, mocht de ingezette hulp aan het slachtoffer uiteindelijk niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De 52 jarige bestuurder (woonplaats onbekend) van de andere auto raakte zwaar gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer verleende assistentie bij het ongeval. Het ongeval ontstond toen de Emmer automobilist komende vanaf de afrit N48 (vanuit de richting Hoogeveen) de Coevorderweg op wilde draaien en een automobilist rijdend op de Coevorderweg/N377 over het hoofd zag. Deze wagen boorde zich vol in de zijkant van deze wagen.

Beide voertuigen kwamen in de middenberm tot stilstand. De politie deed ter plaatse onderzoek en legde de sporen vast. De weg is meer dan twee uur afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer.

Deel dit artikel