SRV-wagen uitgebrand + Gewonde bij frontale botsing

Deel dit artikel
Maasland - Op de parkeerplaats aan de Kortebuurt in Maasland is maandagavond een vrachtwagen uitgebrand. Een ernaast geparkeerde tankwagen heeft ook brandplekken, maar kon grotendeels gered worden. De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse om de brand te blussen.

Met de lier van de hulpverleningswagen kon de uitgebrande vrachtwagen worden weggesleept, zodat de tankwagen geen gevaar meer liep. De vrachtwagen had als gevarenplaat het UN-nummer 33-1268, wat voor het vervoer van aardoliedestillaten staat. Er werd ook nog een gasfles veilig gesteld. Niemand raakte gewond bij de brand.

Berkel en Rodenrijs – Op de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs heeft maandagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. De voertuigen knalden frontaal op elkaar. De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling, maar hiervan was geen sprake. De ambulance heeft later 1 persoon meegenomen naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De politie is een onderzoek gestart naar de precieze oorzaak van de aanrijding. De weg was tijdelijke in beide richtingen afgesloten.

Deel dit artikel