112Kort: Reinigen wegdek en diverse ongevallen

Deel dit artikel
Marcel Klip- 112Hoogezand.nl/ Derwin Nijboer/ Ellen Kwant
-

Kolham – Om 10.08 kreeg de brandweer van Hoogezand en de Bedrijfsbrandweer van Avebe Foxhol een melding van reinigen wegdek.

Een vrachtwagenchauffeur melde de portier van Avebe Foxhol dat de weg glad was waarop hij de beide brandweer korpsen opriep.

De Bedrijfsbrandweer van Avebe heeft de Avebe-weg gecontroleerd.

De Brandweer van Hoogezand heeft de Woldweg en Energieweg gecontroleerd op gladde substantie

Beide korpsen hebben niks gevonden

Waarschijnlijk is de vloeistof door de dikke regenbui weggespoeld.

Waarna beide korpsen weer naar de kazerne gingen.

Winsum – Het was al weer een paar week geleden dat er wedermaal een ongeval plaats vond. Na de vorige keer waarin de media hier ruimschoots aandacht hebben gegeven, heeft zowel de gemeente, politie of prorail niet van zich laten horen.

Gelukkig liep alles weer goed af maar zie op de foto maar wat er nu weer gebeurde. Ik ben benieuwd wie de verantwoording op zich neemt als hier een dode te betreuren valt.

Even in het kort: Deze man wil vanuit de richting Onderdendam richting Winsum en heeft niet in de gaten dat het hier om een wegversmalling gaat, zijn tegenligger rijdt met volle snelheid door en dwingt deze automobilist in de brugrailing uit te wijken en rijdt vervolgens gewoon door alsof er niets gebeurd is. Ik hoef niet uit te leggen wat er gebeurd was als hier andere weggebruikers haden gereden of gelopen.

Drachtstercompagnie- Vrijdagochtend rond de klok van 8:00uur werd een ambulance naar een eenzijdig ongeval aan de Folgersterloane gestuurd waar een auto met een moeder en twee kinderen in de slib was geraakt en vervolgens tegen een boom aanbotste.

Een van de twee kinderen zat achterin aan de zijde waar de auto de boom heeft geraakt, daar door is het kind ernstig gewond geraakt.
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Drachten overgebracht.

Het voertuig is geborgen door Derwin Nijboer.

Foto's

Deel dit artikel