Ongeval letsel in Emmen

Deel dit artikel
Bargeres (Emmen) - Zondagmiddag even na half vijf moesten de hulpdiensten uitrukken voor een verkeersongeval op de Brinkenweg in de Emmerwoonwijk Bargeres.

Een bestuurster van een grijze Ford verleende geen voorrang aan een van rechts komend taxibusje en een zijdelings aanriijding was niet meer te voorkomen. de bestuurster van de grijze wagen kon op eigenkracht haar voertuig verlaten en is opgevangen door omstanders en in een ander voertuig even neergezet totdat het ambulance personeel ter plaatse was. Die hebben haar onderzocht en hebben al vrijsnel besloten haar toch even mee te nemen naar het ziekenhuis voor een algehele controle aldaar. De bestuurder van het taxibusje is met de schrik vrijgekomen en de drie oudere passagiers die in het busje zaten zijn ter plekke nog even onderzocht door een arts die op verzoek ook nog even ter plaatse was geroepen en konden na de check met een ander busje hun weg vervolgen. De Emmer brandweer heeft waar nodig assistentie verleend, maar het konden al vrij snel retour richting kazerne.
Berger de Jong uit Emmen werd later afgeroepen om beide voertuigen af te slepen. het verkeer heeft enige tijd hinder ondervonden van het ongeval maar daar was uiteraard begrip voor.

Deel dit artikel