SKSG Kinderopvang breekt wereldrecord fietsbel bellen(Video)

Deel dit artikel
Groningen - Op donderdagmiddag 23 september heeft SKSG Kinderopvang het wereldrecord fietsbellen verbroken op de Vismarkt in Groningen.

Er waren maarliefst 1639 BSO-kinderen en hun pedagogisch medewerkers van 40 BSO locaties van SKSG Kinderopvang naar het evenement toegekomen.

 

De BSO kinderen kwamen met bussen, op de fiets op lopend naar de Vismarkt. De 1639 BSO-kinderen en hun begeleiders belden een minuut lang met hun fietsbel en hiermee werd het vorige record van Nieuwegein, met 992 bellers, ruimschoots verbeterd.

 

Het was een feestelijke middag met muziek, een eenwieler optreden van Jeugdcircus Santelli en er werden prijzen uitgereikt voor eerder gehouden wedstrijden. Voorafgaande aan deze dag hadden de kinderen van 4 tot 8 jaar meegedaan aan de wedstrijd ‘Recycle een fiets”. De 1e prijs ging naar BSO Roezemoes. De kinderen vanaf 8 jaar deden mee aan de ‘Yellwedstrijd’. De leukste yell was ingezonden door BSO Decibel.

SKSG Kinderopvang biedt ruim 5500 kinderen professionele kinderopvang en hanteert een drietal kernwaarden: veilig, verantwoord en veelvormig. Met de organisatie van dit evenement wilde de organisatie laten zien hoe serieus zij haar kernwaarden neemt. Ook in het dagelijkse werk worden er veel activiteiten, van klein tot groot, georganiseerd

 

 

Deel dit artikel