112Kort: Dhr . Bakker 80 jaar

Deel dit artikel
Bedum/ Zuiwolde - Op zaterdag 28 augustus is oud wethouder en oud loco-burgemeester, dhr.. J.W. Bakker, van de gemeente Bedum, ook wel (gekscherend, burgemeester van Zuidwolde genoemd) 80 jaar geworden.

Omdat dhr.. Bakker nog altijd lid is van de personeelsvereniging “Plicht en Vriendschap” van de vrijwillige brandweer van Bedum werd hij en zijn familie door de Bedumer brandweer opgehaald van zijn huis aan de Tuinbouwstraat in Zuidwolde.

Dhr. Bakker, die van niets wist, was zeer verrast dat hij door (zijn) brandweer van huis werd opgehaald en naar de brandweerkazerne in Bedum werd gebracht voor een gezellige barbeque. De kinderen van dhr. Bakker hadden met de brandweer een feestje geregeld, waar (Jelte) Bakker met veel plezier op terug kan kijken. De personeelsvereniging “Plicht en Vriendschap” bood dhr. Bakker een groepsfoto van het brandweerkorps van Bedum aan. Het barbequefeest was erg gezellig. Aan het eind van het feest bedankte dhr. Bakker met de woorden dat hij zeer trots op (zijn) brandweer was dat hem dit was aangeboden.

Deel dit artikel