Diefstal fiets vastgelegd, wie weet meer (Video)

Deel dit artikel
Groningen - De politie in Groningen heeft op haar YouTube-kanaal een opname geplaatst van een fietsdiefstal. Op de beelden is te zien hoe een meisje een afgesloten fiets wegneemt, in aanwezigheid van een jongen.

De diefstal vond plaats op dinsdag 22 juni om 17.49 uur, voor een winkelpand aan de Nieuwe Kijk in ‘t Jatstraat in Groningen.

 

YouTube

Op de beelden is de diefstal duidelijk vastgelegd. Te zien is dat een jongen en een meisje langs de fiets lopen. De jongen bekijkt het slot, waarna het meisje vervolgens in de winkel kijkt of er klandizie is. Als er niemand te zien is, probeert ze het slot van de fiets open te maken. Dit lukt niet, waarna ze de fiets optilt en ermee weg loopt, buiten bereik van de camera.

Op het YouTube-kanaal www.youtube.com/politiegrn van Regiopolitie Groningen kan de opname worden bekeken.

Klik hier om direct naar het filmpje te gaan. Uw tip De politie wil graag in contact komen met iedereen die het meisje en de jongen herkennen of aanvullende informatie heeft. Dat kan via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of eventueel via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Deel dit artikel