Robles Rock krijgt derde podium

Deel dit artikel
Grootegast - Het Robles Rockfestival in Grootegast krijgt een derde podium. Het podium draagt de naam Westerkwartier Stage en biedt ruimte aan allerlei (semi)-professionals.

Zo komen er kleine bands, maar ook dichters en verhalenvertellers. Bij dit podium kunnen bezoekers bij sommige optredens actief meedoen.

Eén van de artiesten op dit podium is Louis Godschalk. Godschalk is gespecialiseerd in slagwerk. Het begon met koekblikjes, plastic emmers en bandrecorders waarna hij verder ging met elektronica, drumstellen en vele muziekgroepen. Eén van de optredende bands is de Niekerker formatie Still Addicted. Het duo is momenteel bezig om het Westerkwartier te veroveren met eigen nummers en enkele mooi uitgevoerde covers.

Op hetzelfde podium treedt ook de dichter Mark Spijkers op. Speciaal voor Robles Rock heeft hij een programma samengesteld, waarin hij zijn publiek meeneemt op een heroïsche tocht en bespreekt hij de liefde en hoe mooi deze net niet kan zijn. Het Robles Rock festival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd op 14 augustus in de Notoartistuun van Grootegast. Inmiddels zijn in de voorverkoop al ruim 500 kaarten voor het festival verkocht. Toch zijn er nog steeds kaarten te koop. Deze kunnen gekocht worden bij Foto Zuiderveld en de Primera in Grootegast, maar ook via www.roblesrock.nl.

Op deze website staat ook informatie over de andere bands die optreden op het festival. Zo werd eerder al bekend dat RIGBY, Destine, Radius, Krause en Christiaan Hof het podium in Grootegast zullen delen.

Deel dit artikel