OPROEP: Gestolen scooter gezocht

Deel dit artikel
Groningen - Maandagavond tussen half twaalf en vandaag negen uur 's ochtends hebben ze mijn witte Aprilia SR met kenteken D987HR afgenomen.

Hij stond geparkeerd aan de Van Starkenborghstraat in Helpman, vlakbij het Helperplein in de stad Groningen. Hij is wit van kleur, waarvan sommige delen zwart bestickerd zijn. Aan de voorkant zit boven de koplamp een rooie “Aprilia Racing” sticker. Op de onderkuip zit aan de rechterkant een paar krasjes. Ik heb led a-lichten en heb een orginele Aprilia uitlaat. Het a-spatbord onder mijn kenteken is er vanaf, evenals de knipperlichten. De kilometerstand van de scooter is ± 6400km. De achterband is bijna versleten. Ik heb 150 euro beloning voor degene die mij mijn scooter terug brengt! Ik heb hem elke dag nodig aangezien ik 50 km heen en terug naar mijn werk moet rijden en zo 123 niet het geld voor een nieuwe heb.

Ook kan ik nu niet werken ivm geen vervoer. Ik zou u heel dankbaar zijn als ik hem weer terug heb Framenummer: ZD4TEA0004S005039 Er is al aangifte gedaan bij de Politie.

 

Bericht via contactformulierTelefoonnummer 0624154524  of bel09008844 voor tips.

Deel dit artikel