Twee bomen knappen door wind + Bliksem inslag (Video)

Deel dit artikel
Hoogezand - De brandweer van Hoogezand heeft in de nacht van zaterdag op zondag tweemaal moeten uitrukken voor stormschades in Hoogezand

Twee dikke bomen knappen op de Erasmusweg

Hoogezand – Op de Erasmusweg in Hoogezand zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee dikke bomen geknapt en op de naast gelegen tuinen en stoep beland. De brandweer van Hoogezand is enige tijd bezig geweest met het in kleine stukjes zagen van de twee bomen. Een medewerker van de gemeente heeft het afval (Takken en Boomstammen)nadat de brandweer was vertrokken opgehaald.

Hoofdwaterleiding geknapt door bliksem inslag

Hoogezand – De bliksem is in de nacht van zaterdag op zondag ingeslagen in een woning aan de Kerkstraat in Hoogezand. Direct na de inslag viel de verlichting van de woning uit en kwamen de tegels voor in de stoep van de man omhoog. Daarop besloot de man om uit voorzorg de brandweer te bellen. Omdat de hoofdwaterleiding door de bliksem was geknapt spoelde al het zand onder de stoep weg, waardoor er een gevaarlijke situatie ontstond. De brandweer heeft de omgeving afgezet, en samen met de politie het waterbedrijf en Enexis gewaarschuwd.

Met dank aan www.112hoogezand.nl
 
 
Deel dit artikel