Politie maakt reconstructie dodelijk ongeval Wildervank (Video)

Deel dit artikel
Wildervank - De politie heeft dinsdagmiddag een uitgebreide reconstructie gemaakt van het dodelijk ongeval van zaterdag 12 Juni aan de Langebosschedijk in Wildervank. De 10-jarige Floortje overleed op de plaats van ongeval, haar vriendinnetje Sanne-Mei (10) overleed vier dagen later aan haar verwondingen.

De politie heeft op de plaats van reconstructie grote afschermingen geplaatst uit respect voor de nabestaanden. Afgelopen vrijdag werd de wijk ingelicht over deze reconstructie. De politie wil weten of de remmen van de 21-jarige bestuurder die betrokken was bij het ongeval goed werken. Ook word onderzocht en gerecontrueerd hoe het zicht moet zijn geweest voor de 21-jarige bestuurder. Hij zegt de kinderen die onderaan een bruggetje zaten te spelen niet te hebben gezien.

Na de reconstructie moet duidelijk worden of de 21-jarige bestuurder verdachte blijft of dat hij word vervolgd, of dat hem niets kan worden verweten. De resultaten hiervan zal over ongeveer een week bekent gemaakt worden.

Noord

 

Deel dit artikel