Bizar ongeval bij Barger Oosterveld

Deel dit artikel
Barger-Oosterveld - Donderdagavond vond er aan de Barnar in het dorp Barger-Oosterveld een zeer bizar eenzijdig ongeval plaats waarbij wonderwel niemand gewond raakte.

Rond kwart voor tien vloog een BMW door vermoedelijk veel te hoge snelheid uit de bocht. De wagen schoot het voetpad op scheerde rakelings langs een lantaarnpaal, en miste op het nippertje een hoekwoning.

Wel walste het voertuig een tuinhek plat en kwam toen tegen een tuinhuisje van de buren tot stilstand. Op het moment van de botsing zaten aan de andere kant van het tuinhuisje de bewoners met vrienden te genieten van de mooie warme zomeravond.

Ze hadden de schrik van hun leven gekregen toen de auto het tuinhuisje had geramd en ze waren allen door de klap bijna uit hun tuinstoelen gevallen.

Door de enorme klap vielen een aantal bloembakken die aan het tuinhuisje hingen kapot op grond.

De uit Barger-Oosterveld afkomstige automobilist is door de politie voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Het tuinhuisje raakte door de botsing behoorlijk beschadigd en bovendien totaal ontzet.

De beschadigde BMW is door bergingsbedrijf De Jong uit Emmen geborgen.

Veel dorpelingen klaagden gisteravond over het feit dat er in de straten van hun dorp geregeld veel te hard word gereden. En dat ze het nog steeds een wonder vinden dat er hierbij nog geen slachtoffers zijn gevallen.

Deel dit artikel