Auto,s botsen in Houten + Brand in restaurant Utrecht

Deel dit artikel
Houten - Zaterdagmiddag om 12.30 uur zijn op de Rondweg in Houten twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van "de Poort" en "de Brug".

Aanvankelijk werd er gemeld dat er mensen bekneld zouden zitten in hun auto maar toen de brandweer ter plaatse kwam was iedereen al uit zijn/haar voertuig. Twee mensen zijn gewond geraakt en zijn verzorgd door het toegesnelde ambulancepersoneel. Een berger heeft de auto,s weggesleept.

Utrecht – Zaterdagmiddag om 17.30 uur is er brand uitgebroken in restaurant Jours aan de Oudegracht in Utrecht. De brandhaard bevond zich boven in het plafond in de keuken en de vloer op de eerste verdieping. De brand veroorzaakte veel rook. Boven het restaurant bevinden zich studentenkamers. Het hele pand werd snel ontruimd. Desondanks is één persoon met de ambulance overgebracht nadat deze waarschijnlijk te veel rook had ingeademd. Doordat de brandhaard moeilijk bereikbaar was voor de brandweer zagen de brandweerlieden zich genoodzaakt om een deel van het plafond in de keuken te slopen. De schade aan het restaurant en de keuken is aanzienlijk.

Deel dit artikel