Tractor geheel door brand verwoest (Video)

Deel dit artikel
Veendam - Aan de Vosseveld in Veendam is vrijdagmorgen in alle vroegte een tractor geheel door brand verwoest. De brandweer kreeg om 06:18 uur de melding binnen. Een dikke zwarte rookwolk was van afstand waarneembaar.

Het koste de brandweer veel moeite om bij de brandhaard te komen doordat de tractor midden in het boerenveld stond. Bij het oprijden van het veld kwam de wagen van de Veendammer spuitgasten vast te zitten. Door het natte weer van afgelopen week was het land drassig en zacht. Een boer schoot te hulp met zijn trekker en trok de wagen weer uit de modder.

Ook nadat ze waren bevrijd waren koste het enige moeite om bij de brand te komen. Eerst moest nog ongeveer 500 meter afgelegt worden in de hoop niet weer vast te komen. De brandweerauto had er dan ook grote moeite mee om in het goede spoor te blijven. Ondanks de goede stuurkunsten van de chauffeur was het op sommige stukken onmogelijk om op eigen kracht over de laan te rijden. Uiteindelijk wist de brandweer het vuur te bereiken en de brand te blussen. De tractor is geheel verloren gegaan door de brand. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend.

Noord

www.denniegaasendam.nl 

Deel dit artikel