Tuinhuisje volledig verwoest door brand + de day after

Deel dit artikel
Schiedam - In de nacht van zaterdag op zondag is een tuinhuisje volledig verwoest door brand. Het huisje stond op het Volkstuinen complex Vijfsluizen in Schiedam. Er werd opgeschaald naar Middelbrand. Bij aankomst van de brandweer stond het huisje al volledig in brand.

Het is niet de eerste keer dat een huisje in vlammen opgaat op dit complex. Brandstichting wordt ook deze keer niet uitgesloten. Later op de dag zal de politie technisch onderzoek aan het huisje verrichten om de brandoorzaak te achterhalen.

Slechts een aantal uren nadat het tuinhuisje volledig verwoest werd door een brand, is het goed te zien wat voor schade de brand veroorzaakt heeft. Vandaag heeft de politie sporenonderzoek gedaan ronden het getroffen huisje, om de brandoorzaak te achterhalen. Brandstichting wordt vooralsnog niet uitgesloten als mogelijke oorzaak. In het verleden zijn op het diverse complex al meerdere huisjes getroffen door brandstichting en/of vandalisme. Onderzoek moet uitwijzen of ook deze brand is aangestoken.

Deel dit artikel