Automobilist raakt gewond bij eenzijdig ongeval in Blijham

Deel dit artikel
Melarno Kraan - 112Groningen.nl
Blijham - Op de E. Buringhweg nabij Blijham is zaterdagavond een automobilist met zijn/ haar voertuig van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen.

De hulpdiensten kregen omstreeks tien voor negen de melding binnen van het verkeersongeval. Uit voorzorg werd ook de vrijwillige brandweer van Bellingwedde gealarmeerd, maar deze werd al binnen enkele minuten weer geannuleerd. 
Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt waarna deze in de berm raakte en in een sloot tot stilstand kwam. De inzittende van de personenauto kon op eigen kracht het voertuig verlaten. 
De inzittende van het voertuig werd door medewerkers van de ambulancedienst gecontroleerd op zijn/ haar verwondingen en werd vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zette het eenzijdige verkeersongeval op papier en deed onderzoek naar de exacte toedracht van het verkeersongeval. 
De personenauto raakte door het ongeval fors beschadigd en moest door een bergingsbedrijf worden afgesleept. Eén rijbaan was door de politie tijdelijk afgesloten in verband met het ongeval.

Foto's

Deel dit artikel