Dag update Corona & 30 nieuwe coronabesmettingen in gemeente Groningen

Deel dit artikel
RIVM & Oogtv.nl
Landelijk - Het RIVM meldt 5703 nieuwe COVID-19 besmettingen. En zijn er 98 nieuwe ziekenhuisopnames en 44 nieuwe doden gemeld. In totaal zijn er afgelopen 7 dagen 50311 COVID-19 besmettingen vastgesteld, 705 nieuwe ziekenhuisopnames en 570 overleden.

In de gemeente Groningen zijn sinds zaterdag 30 personen positief getest op het coronavirus. Dat blijkt uit openbare data van het RIVM. Dat meldt Oogtv.nl

 

In totaal zijn er nu sinds de uitbraak van het virus in de gemeente 3.752 personen positief getest. Zaterdag lag dit aantal nog op 3.722. Dit betekent een toename van 0,80 procent. Er werden geen nieuwe ziekenhuisopnames gemeld. In de provincie werden in totaal 65 nieuwe gevallen geregistreerd waarbij de meeste nieuwe besmettingen dus in de gemeente Groningen werden gevonden. In de gemeente Stadskanaal gaat het om 17 nieuwe gevallen, Midden-Groningen 5, Het Hogeland 4, Oldambt 3, Veendam en Westerwolde 2 en in Delfzijl en Pekela 1. In de overige gemeenten bleef de teller op 0 staan.

 

In de gemeente Stadskanaal werd een nieuwe ziekenhuisopname gemeld. In Westerkwartier kwam een patiënt te overlijden aan de gevolgen van een coronabesmetting.

 

Foto's

Deel dit artikel