Zes verdachten, waarvan 1 man(18) uit Groningen, aangehouden na steekincident Leeuwarden

Deel dit artikel
Politie, via X & foto`s Robertjan Boonstra

Leeuwarden – Bij een steekincident op het Ruiterskwartier in Leeuwarden op donderdag 19 september om ongeveer 15:45 uur heeft de politie zes verdachten aangehouden. Bij het incident zijn twee personen gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht en aanleiding van het steekincident.

Rond 15:45 uur ontving de politie melding van een steekincident op het Ruiterskwartier. De politie heeft zes verdachten aangehouden waaronder één van de gewonde personen. Het gaat om een 24-jarige man uit de gemeente Leeuwarden, een 19-jarige man uit de gemeente Tytsjerksteradiel, een 18-jarige man uit Groningen en drie minderjarigen uit Leeuwarden.

De politie is een onderzoek gestart naar het steekincident. Zo is er sporenonderzoek gedaan en hebben we gesproken met betrokkenen en getuigen. Uit onderzoek moet blijken wat de exacte aanleiding is geweest voor het incident.

Getuigen en beelden gezocht
Heeft u informatie waarvan u vermoedt dat dit interessant kan zijn voor het onderzoek? Heeft u iets verdachts gezien of gehoord en nog niet met ons gesproken? Of heeft u videobeelden van het incident? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem bel dan met 0800-7000.

Foto's

Deel dit artikel

Social media