Fietser en scooter botsen op fietspad bij Usquert

Deel dit artikel
Wim Henstra 112Gr
Usquert - Dinsdagmiddag even na half 5 heeft er een ongeval plaats gevonden op het fietspad langs de N363 ter hoogte van Oude Dijk 3 in Usquert tussen een scooter en fietser.

Ter plaatse lag er een jonge dame in het gras en zat er een jonge man op een stoel op het fietspad. Omstanders hadden de slachtoffers al eerste hulp geboden. Een toegesnelde ambulance motor die snel ter plaatse was heeft de zorg over de slachtoffers overgenomen.

 

De jonge dame werd na kort onderzoek overeind geholpen en kon op een stoel plaats nemen. Niet veel later is ze met eigen vervoer naar een ziekenhuis gebracht. Over haar verwondingen is niets bekend. De jongeman is later in de ambulance onderzocht en later ook met eigen vervoer vertrokken. Ook is niet bekend wat zijn verwondingen waren. Het ongeval is vermoedelijk gebeurd doordat de scooterrijder te veel links op het fiets terecht kwam en heeft de fiets met zijn kickstarter bij het voorspatbord geraakt. Zowel de fiets als de scooter gingen onderuit.

 

De Voa heeft alles vastgelegd waarna de politie de scooter mee heeft genomen. Een buurtbewoner heeft de fiets meegenomen.

 

 

Foto's

Deel dit artikel