Groot WK scherm aanstaande zaterdag gaat door (video)

Deel dit artikel
Jordi Haverdings & Niels de Kant
Groningen - De WK-wedstrijd Nederland-Costa Rica is komende zaterdag 05-07-14 ook weer op een groot scherm te zien op de Grote Markt. Er zal veel publiek op af komen.

Afgelopen weekend ok al. Al snel stroomde het plein vol met oranje fans die een plekje zochten voor het scherm. Net voor de wedstrijd begon was het plein vol en waren er ongeveer 4500 mensen binnen. De toegangspoorten werden afgesloten zodat er niet nog meer mensen naar binnen konden. De eerste helft was nog aardig rustig op het plein waarna tijdens de rust even flink gestampt werd op de muziek die DJ Arnoud draaide.

De tweede helft begon met een doelpunt tegen Nederland waarna de fans in spanning zaten voor een doelpunt van onze kant. Net voor het einde kwam de 1-1 waarna iedereen op het plein helemaal los ging. Even daarna kreeg Nederland een penalty, ook die bal ging het doel in waarna het feest niet meer stuk kon.

Voor meer foto's van het feest klik hier.