Verkeer N34 verrast door fikse hagelbui + N34 Gasselte

Deel dit artikel
M. Druppers & P.Koene & H.Huizinga / Nieuwsflyer.nl
Zuidlaren - Zondagmiddag om 14.10 uur kreeg de brandweer van Zuidlaren de melding binnen van een aanrijding op de N34, ter hoogte van afrit Zuidlaren.

Ter plaatse hadden meerdere auto’s elkaar geraakt tijdens een fikse hagelbui. De brandweer heeft geassisteerd met het in veilig brengen van de betrokkenen.

 

Het ambulancepersoneel heeft een inzittende van één van de auto’s onderzocht, omdat ze last van haar borst had en heeft haar voor nader onderzoek naar een ziekenhuis overgebracht. Voor zover bekend is, zijn de overige betrokkenen met de schrik vrij gekomen. De schade aan de auto’s was aanzienlijk . Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft de auto’s overgebracht na de opslag van Hamstra. De weg was binnen een half uur weer vrij.

 

 

 

Gasselte– Zondagmiddag werd de brandweer van Gieten gealarmeerd om assistentie te verlenen op de N34 bij een verkeersongeval.

Ter plaatse bleek door onduidelijk redenen een bestuurster van een Peugeot de macht over het stuur te zijn verloren. Hierdoor tolde de auto rond om via de viaductwand in de berm tot stilstand te komen.

De vrouw werd door de brandweer en ambulancepersoneel uit de auto gehaald en overgebracht naar een ziekenhuis voor verder onderzoek. Berger Hamstra heeft de auto geborgen.

 

Foto's

Deel dit artikel