Dronken bestuurder de sloot in (Video)

Deel dit artikel
R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl
Diever - Vrijdagavond werd de brandweer van Diever gealarmeerd voor een verkeersongeval met beknelling op de N855 (Ten Darperweg) in Diever.

Ook het Mobiel Medisch Team werd ter assistentie gevraagd. Bij aankomst van de brandweer bleek het slachtoffer niet bekneld te zitten in de auto. Hierdoor hoefde het MMT niet ter plaatse te komen en keerde dan ook vroegtijdig terug naar het UMCG.

 

De bestuurder was nadat deze de controle over zijn Daf bedrijfsauto had verloren in de berm gekomen waarna deze 180 graden draaide om uiteindelijk zijwaarts in een sloot tot stilstand te komen. De bestuurder werd door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd. De brandweer hoefde dan ook weinig werkzaamheden te verrichten. Enkele vaten achter in het bedrijfsbusje werden door de brandweer gecontroleerd maar bleken leeg te zijn. De bestuurder is door de politie aangehouden overgebracht naar het bureau voor een uitgebreide ademanalyse. Volgens omstanders werd dit busje de gehele dag al in de omgeving gesignaleerd. Berger Leerentveld heeft de auto geborgen.

Foto's

Deel dit artikel