Vrachtwagen verliest lading (Video)

Deel dit artikel
Wim Henstra 112Gr.
Usquert - Vrijdagmorgen tussen 10:00 en 11:00 uur heeft een vrachtwagen een deel van zijn lading verloren. De lading bestond uit grote vaten vloeibaar kunstmest. Wij kregen een tip binnen op de redactie.

De vrachtwagen komende vanaf Kantens rijdende over de Provincialeweg richting Usquert verloor een deel van de lading in een bocht. De lading stond los in de vrachtwagen waardoor de lading begon te schuiven. De lading viel van de vrachtwagen in de sloot.

 

Hierbij zijn meerdere vaten kapot gegaan waardoor de inhoud in de sloot terecht kwam. De gemeente heeft aan weerszijden dammen in de sloot geplaatst zodat de vloeibare kunstmest zicht niet verder verspreid. Een loonbedrijf komt de vernielde vaten bergen en een speciaal bedrijf komt de sloot leeg halen. De politie is kort aanwezig geweest en heeft een procesverbaal opgemaakt.

 

Een medewerker van de gemeente Eemsmond heeft daarna de coördinatie overgenomen. Ook de Provincie en het Waterschap waren hierbij aanwezig. Na uren was het weer opgeruimd.

 

 

Foto's

Deel dit artikel