Man neergeschoten bij overval in belhuis

Deel dit artikel
Vlaardingen - In belhuis & internetcafe Dilek aan de Schiedamseweg in Vlaardingen heeft zaterdagavond een overval plaatsgevonden.

Kort voor half twaalf drongen vier a vijf gemaskerde personen de winkel binnen en bedreigde de eigenaar en aanwezige klant met vuurwapens.

 

De overvallers wilden geld zien en de eigenaar opende de kluis. Op dat moment schoot een van de overvallers de klant in het bovenlichaam. De eigenaar is tegen de grond gewerkt, en vervolgens mishandeld. De daders gingen er, met een onbekend geldbedrag en spullen uit de winkel, in een rode auto vandoor. De man die is neergeschoten raakte zwaargewond. Toegesnelde politie startte direct met reanimatie die is overgenomen door het ambulancepersoneel en traumateam. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus MC te Rotterdam. De eigenaar van de winkel raakte gewond aan het hoofd. Ook hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een groot onderzoek gestart naar de overval. De forensische opsporing heeft een sporenonderzoek verricht. Ook is er een buurtonderzoek gehouden in de wijk.

Deel dit artikel