Brandstichtingen(18x) houden brandweer wakker

Deel dit artikel
Vlaardingen - In de nacht van maandag op dinsdag heeft de brandweer Vlaardingen haar handen vol gehad aan diverse brandstichtingen.

Het begon allemaal kort na twaalf uur toen een container in brand stond op de Roemer Visscherstraat in Vlaardingen-West.

 

Om 01:42 uur moest de brandweer opnieuw naar deze straat voor weer een container. Niet veel later volgde daarop de Van Maerlantlaan, Stevinstraat en de Madoerastraat in Vlaardingen-West. De straten liggen op een looproute van elkaar af. De meldkamer krijgt zoveel telefoontjes binnen dat er besloten word de brandweer het lijstje af te laten werken. Een uur later mogen ze naar de Rotterdamseweg en de Boterbloemstraat in Vlaardingen-Oost voor containerbrandjes. De teller staat op dat moment op 13 branden. Na een korte nachtrust konden de spuitgasten om 05:10 naar de Van Bleiswijkstraat, Van Oldenbarneveldstraat en de Riouwlaan. Zo komt het aantal branden deze nacht op zestien te staan. De politie heeft in de wijken een zoekactie gehouden naar een mogelijke brandstichter, maar nog zonder resultaat.

Deel dit artikel