Heldendaad in Veendam: Man(69) uit water gered

Deel dit artikel
Veendam - Een heldendaad in Veendam donderdagmiddag. Een oudere man is tegenover sportcentrum Oxygym op het Boven Oosterdiep in Veendam in het water gevallen. Vermoedelijk werd de man onwel en viel van zijn fiets in het water.

Omstanders die het zagen gebeuren schoten de man direct te hulp. Één van de omstanders(22) bedacht zich niet en dook het water in. De man is uit het water getild waarna direct werd begonnen met reanimatie. Ook de redder(Hoofdfoto) is door een omstander uit het water gehaald. Medewerkers van de ambulancedienst en agenten hebben de man enige tijd gereanimeerd. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niks bekend.

 

Telegraaf

Rtvnoord

 

Politiepersbericht:

VEENDAM – Een 22-jarige inwoner van Wildervank heeft donderdagmiddag een 69-jarige plaatsgenoot uit het water gered in Veendam. Het slachtoffer raakte vermoedelijk onwel en viel in het water van het Boven Oosterdiep. Nadat de 69-jarige man uit het water werd gehaald, begonnen omstanders met een reanimatie. Het slachtoffer is in onbekende toestand naar een ziekenhuis gebracht.

Deel dit artikel