Vrachtauto aanhanger in brand N33 Veendam

Deel dit artikel
Veendam - Een vrachtwagencombinatie is maandagmorgen in alle vroegte op de N33 in de brand gevlogen. De chauffeur reed even na vier uur met zijn combinatie over de N33 bij Veendam toen hij opmerkte dat de aanhangwagen in brand stond.

Hij had geen keus en stopte de truck midden op de N33, koppelde de aanhangwagen af en belde de brandweer. De truck word gebruikt voor varkenstransport. Op het moment van de brand was de truck leeg. De snel aanwezige politie heeft gelijk het verkeer stilgelegt en de weg afgesloten.

 

De brandweer van Veendam die snel ter plaatse was, wist de vlammen snel te doven met water en schuim. Er werd nog enige tijd nageblust. Na een half uur heeft de politie één rijbaan weer vrijgegeven. Opvallend was dat het verkeer zich weinig aantrok van de afzetting en er met volle snelheid langsreed. Een berger heeft na enige tijd de aanhanger kunnen afslepen. Het wegdek is flink beschadigd geraakt waardoor het een behoorlijke klus was om alles op te ruimen. De N33 werd omstreeks 07:00 uur weer geheel vrijgegeven voor het verkeer.

 

Rijdt u langs een ongeval waar hulpdiensten bezig zijn of word u langs een ongeval of afzetting geleid door de hulpdiensten. Houd u dan rekening met uw snelheid. Doordat niet of nauwelijks snelheid word geminderd lopen hulpdiensten gevaar. Voorkom meer ongelukken!!!

Deel dit artikel