Robles Rock ondanks matig weer, zeer geslaagd

Deel dit artikel
Grootegast - De derde editie van het Robles Rock festival afgelopen zaterdag in het park van Grootegast is meer dan geslaagd.

Aan het begin van de dag werd het festivalterrein nog geteisterd door enkele regenbuien, maar toen deze halverwege de middag wegtrokken en het zonnetje doorbrak, wisten 1700 mensen het festivalterrein te vinden.

 

Op het terrein genoten de bezoekers van bands als Only Seven Left, Twiggy Sleaze en Handsome Poets.

Deze laatste had als speciale act een nummer gemaakt samen met de Grootegaster Djembé-goeroe Fred Claassen. De avond werd afgesloten door de Memphis Maniacs, die alle voetjes van de vloer kregen.

De organisatie kijkt terug naar een geweldige festivalweek, die afgelopen zaterdag zijn muzikale hoogtepunt bereikte. Voorzitter Johannes Dolislager: “Een week lang is een groep van ruim 25 vrijwilligers keihard bezig geweest om alles op tijd af te krijgen. Tijdens het festival werd deze groep nog eens verdubbeld. Door hun onvoorwaardelijke inzet hebben we samen een geweldig festival neer kunnen zetten.”

 

Achter de schermen wordt inmiddels niet stilgezeten. Zo gaat de organisatie zeer spoedig onderzoeken of een vierde editie van het festival mogelijk is. Waarschijnlijk zal dit in het najaar bekend worden gemaakt. De foto’s van het festival komen deze week online op de website www.roblesrock.nl.

 

Ook 112Groningen.nl was dit jaar sponsor van dit festival.

 

Deel dit artikel