Gewonden bij ongevallen in stad Groningen & Waterballet Hema

Deel dit artikel
Groningen - Bij twee ongevallen in de stad Groningen zijn woensdagmiddag meerdere (licht)gewonden gevallen.

Bij het eerste ongeval, op de Kluiverboom in de wijk Lewenborg was door een kop staart botsing flinke schade ontstaan aan beide voertuigen. De betrokkenen werden door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken.

De politie zorgde voor een verdere afhandeling van het ongeval. Een berger moest er aan te pas komen, om de voertuigen weg te slepen. Tijdens het ongeval regelden agenten het verkeer.

 

Het tweede ongeval vond plaats op de Hereweg in de stad Groningen. Ook hier was wederom sprake van een kop staart botsing. Weliswaar was bij dit ongeval weinig schade.

Wel werd een zwangere vrouw door het ambulance personeel behandeld. Ze ging voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto, kon na een kort gesprek met de politie zijn weg weer vervolgen.

 

Groningen – Bij de Hema in Paddepoel aan de Dierenriemstraat ging om 20:50 uur het automatisch brandalarm af. Ter plaatse bleek iets op een lamp gevallen te zijn. Doordat de sprinklerinstallatie goed zijn werk deed werd erger voorkomen. Wel had de Hema water in de winkel staan. Hoeveel schade er was, is niet bekend.

Deel dit artikel