Vier gewonden bij ongeval in Helden (Video)

Deel dit artikel
Helden - Even voor 19:00 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Maasbreeseweg in Helden. Hierbij raakte 4 personen gewond.

Het ongeluk gebeurde toen een auto met daarin twee mannen op de verkeerde weghelft belandde. Daar kwam deze in botsing met een auto met daarin een vrouw en een man. De bestuurster raakte bekneld en werd door de brandweer bevrijd, de bijrijder liep vermoedelijk ernstig buikletsel op. Ook de twee mannen die in de andere auto zaten raakten gewond. De politie onderzoekt of de bestuurder van die auto onder invloed van alcohol was. Een traumahelikopter kwam ter plekke om assistentie te verlenen. De politie stelt een onderzoek in om de precieze toedracht van het ongeluk te achterhalen. Daarvoor is de weg nog enige tijd afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Update:

De twee mannen die zaterdagavond op de verkeerde weghelft terecht kwamen bij het ongeluk op de Maasbreeseweg in Koningslust zijn een 25-jarige man uit Venlo en een 30-jarige man uit Maasbree. De politie onderzoekt wie de auto bestuurde en of de bestuurder onder invloed van alcohol was. In de andere auto zaten een 49-jarige vrouw en 13-jarige jongen uit Zandvoort. Alle vier de slachtoffers zijn met ernstige verwondingen overgebracht naar ziekenhuizen in Venlo, Roermond en Nijmegen.

Deel dit artikel