Ernstig ongeval op Provinciale Weg N381 bij Oosterwolde

Deel dit artikel
Oosterwolde - Vrijdagavond om 19:00 uur heeft er op de Provinciale Weg N381 nabij Oosterwolde een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.

Het korps van Oosterwolde werd hiervoor gealarmeerd. Twee vrachtwagens waren vanuit richting van Donkerbroek op weg naar Oosterwolde.

Één van de vrachtwagens had een kapotte turbo en werd voort getrokken door een collega.

Ter hoogte van Oosterwolde-Noord ging het mis. De combinatie is door een nog onbekende reden in de slip geraakt. De combinatie heeft hierbij een tegemoet komende personenauto vanuit de richting van Appelscha geraakt. De auto is vervolgens tegen een boom aan geklapt en op de weg tot stilstand gekomen. De brandweer van Oosterwolde werd gealarmeerd aangezien enkele inzittende van de personenauto bekneld zaten. Naast de brandweer werd ook de OVD-G en MMT team gealarmeerd. De vier inzittende is door de brandweer en ambulance personeel uit hun benarde positie geholpen. Bij het ongeval waren meerdere slachtoffers gewond waaronder kinderen. De vrachtwagen chauffeurs waarvan één uit de provincie Groningen kwamen met de schrik vrij.

De weg is afgesloten voor onderzoek van de verkeersongevallen analyse.

Omrop Fryslan

Deel dit artikel