Zeven aanhoudingen bij grote politie actie (Video)

Deel dit artikel
Groningen - De politie heeft woensdagmiddag- en avond op meerdere locaties in Groningen zes mannen uit Groningen in de leeftijd van 22 t/m 43 jaar en een 22-jarige vrouw uit Groningen aangehouden.

De zeven verdachten worden verdacht van betrokkenheid bij de handel in harddrugs en de uitvoer van harddrugs naar het buitenland. Tevens werden in diverse woningen en in een horecagelegenheid invallen(kroeg aan de Oosterweg) gedaan.

De politie startte het onderzoek begin september 2009 na binnengekomen informatie over drugshandel door de hoofdverdachte, een 32-jarige Stadjer. Tijdens de aanhoudingen werd een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De harddrugs werden in beslag genomen. Na de aanhoudingen verrichtte de politie in acht woningen in Groningen huiszoekingen. De zoekingen werden uitgevoerd onder toezicht van de rechter-commissaris. In een woning in de Arteveldestraat in Hoogkerk trof de politie een hennepkwekerij aan. De plantage is woensdagavond ontmanteld. Ook trof de politie in een woning aan de H.L. Wichersstraat in Groningen een nog onbekende hoeveelheid harddrugs aan.Ten slotte werd bij een van de huiszoekingen een vuurwapen aangetroffen. Voorgeleiding De Stadjers werden allen ingesloten. Zij worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Zij beslist of de verdachten in bewaring gesteld moeten worden. Het onderzoek is in volle gang. Het vijftal wordt morgen uitgebreid gehoord over hun betrokkenheid. Bij deze actie waren tientallen agenten en rechercheurs betrokken. De politie sluit meer aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

Video You Tube

 

Heeft u foto s of film mail dan [email protected]

Deel dit artikel