Michiel Uppenkamp stopt en verrast + brandweerman Kees 50

Deel dit artikel
Groningen - Na 18 jaar dienstverband als ambulancechauffeur bij Ambulancezorg Groningen, zal Michiel Uppenkamp met ingang van 1 mei 2010 , gebruik maken van de ouderenregeling.

Vanmorgen werd in alle vroegte een hulpverlening door zijn collega's en de politie in scene gezet, waarbij de vrouw van Michiel het slachtoffer was.

Michiel werd gestuurd naar de Grote Markt, want aldaar zou een fietser zijn gevallen welke niet aanspreekbaar was en een grote hoofdwond zou hebben. Bij aankomst bleek dat het slachtoffer gelukkig niks mankeerde . Bovendien werd Michiel verrast door zijn collega's die onder signalen in colonne de grote markt opreden. Afsluitend hebben Michiel, zijn vrouw en zijn collega's gezamenlijk genoten van een zeer uitgebreid ontbijt op de Post Kastanjelaan in Groningen.

Aankomende nacht werkt Michiel zijn allerlaatste dienst als Ambulancechauffeur. Mocht je hem in ''gunstige omstandigheden'' tegenkomen, zwaai dan even. Michiel, namens je collega's bedankt en het gaat je goed!

 

 

Kees Dobma brandweerman van blusgroep Slochteren is vandaag 50 jaar geworden. Van harte namens collega`s en 112Groningen

Deel dit artikel