Dhr. Stinissen(57) dood gevonden in Onderdendam (Video)

Deel dit artikel
Onderdendam/ Winsum - Hulpverleningsdiensten hebben maandagavond urenlang een zoekactie gehouden op het terrein van de oude steenfabriek aan de Winsummerweg nabij Onderdendam. Rond 20:00 uur kwam de eerste melding binnen dat er wat mis was.

Op het terrein woont Dhr. Stinissen. Stinissen schijnt al jaren problemen te hebben met de gemeente Winsum over zijn verblijf op het terrein. Dinsdag geeft de Gemeente pas meer info over deze mysterieuze zaak. Voorlichters hielden de kaken stijf op elkaar.

De brandweer van Winsum kwam ter plaatse en moest met ademlucht en breekijzers naar de woning.

De telegraaf meld dat ex zakenman Stinissen dood is gevonden. Wel werd er uren gezocht in en om het huis door veel politie. Sinds 2004 lag de zaak van Stinissen vanwege zijn faillissement bij de curator. Eind februari kreeg de gemeente het bericht dat het terrein van Stinissen geveild zou worden. Gezien eerdere uitspraken van Stinissen richting pers en gemeente over zelfdoding zijn er op initiatief van burgemeester Michels gesprekken van artsen geweest met de heer Stinissen. Ook heeft burgemeester Michels zelf met hem gesproken. Eind maart gaf Stinissen in gesprekken met meerdere partijen aan dat hij een nieuwe start wilde maken met zijn gezin.

Noord & DvhN & Telegraaf

 

Gemeente Winsum meldt

 

Deel dit artikel