Geslaagde Hulpverleningsdag in Ten Boer (Video)

Deel dit artikel
Ten Boer - Zaterdag was het dorpsplein van Ten Boer decor van een heuse hulpverleningsdag. Naast de brandweer, politie en ambulancedienst waren er in de tent verschillende stands.

Om 10:00 uur werd begonnen met de Officiële overdracht van de nieuwe tankautospuit van brandweer Ten Boer. Het oude voertuig was na jaren trouwe dienst aan vervanging toe.

Brandweer Ten Boer ontving van Ziegler brandweertechniek uit Winschoten een klok. Burgemeester van de Nadort onthulde vanuit de hoogwerker van brandweer Hoogezand het voertuig aan het publiek.

RTVNoord was aanwezig en presenteerde op locatie een live programma tot 12:00 uur. Heidema transport uit Ten Boer stalde drie van de voertuigen bij de tent. Ook de nieuwste brandweerwagen van Groningen kon door het publiek bekeken worden.

In de tent stonden ondermeer 112Middelstum en Anno Bulthuis BHV & blusmiddelen met een stand. Deze mochten door de grote belangstelling zeker niet klagen.

Vele mensen namen vandaag een kijkje in de keuken van de hulpverlening. Jong en oud genoten van de brandweerwagens of een politiemotor. 

Rond 15:00 uur liep de meer dan geslaagde dag ten einde.De organisatie kan terug kijken op een succesvolle dag.

 

Zie ook 112Hyves

Deel dit artikel