12 jarig meisje uit Dordrecht nogsteeds vermist

Deel dit artikel
Dordrecht - De politie in Dordrecht is op zoek naar een 12-jarig meisje dat sinds 10 maart 17.30 uur vermist wordt. Tot dat moment was het meisje in haar ouderlijk huis aan de Schuilenburg in de Dordtse wijk Sterrenburg en was er nog telefonisch contact met haar.

Sindsdien is het meisje verdwenen en ontbreekt ieder spoor.

Politie en familie tasten in het duister over wat er gebeurd is. Een misdrijf kan niet worden uitgesloten.

Kort na de melding van de vermissing van het meisje heeft de politie met een sms-alert aandacht voor het meisje gevraagd. De sms-alert heeft enkele tips opgeleverd die worden onderzocht. Ook is direct met een buurtonderzoek gestart. De resultaten daarvan worden in kaart gebracht. Op 11 maart heeft de politie een Team Grootschalige Opsporing van 30 mensen geformeerd en heeft een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten de omgeving van de wijk afgezocht, vooralsnog zonder resultaat. Het vermiste meisje is Amalia (roepnaam: Milly) Boele. Ze is 12 jaar en is 1.65 meter lang. Ze is blank en heeft blond haar. Ze draagt een zwart-wit geblokt vest met daaronder een roze vest, een blauwe spijkerbroek en daaronder bruine Uggs-laarzen.

Wie het meisje gezien heeft, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie in Dordrecht op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar het Team Grootschalig Opsporing (TGO). Ook mensen die in de omgeving van de Schuilenburg aan het einde van de middag van 10 maart iets verdachts gezien hebben wordt dringend verzocht contact op te nemen. 09008844

 

Poster voor uw raam

Deel dit artikel