Twee hennepkwekerijen opgerold in Stedum en Middelstum

Deel dit artikel
Stedum / Middelstum - De politie heeft donderdag in de provincie Groningen twee hennepkwekerijen opgerold. De kwekerijen werden aangetroffen in Stedum en Middelstum. Donderdagmorgen trof de politie op de zolderverdieping in een woning aan de Lopsterweg te Stedum een hennepkwekerij met ruim vierhonderd planten aan.

De politie moest een voordeur intrappen om in de woning te komen. Twee mannen uit Stedum, van 38 en een 32 jaar oud, zijn aangehouden. In een schuur bij een woning aan de Halteweg in Middelstum werd ook een hennepkwekerij aangetroffen. De politie kwam deze kwekerij op het spoor dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Op de zolder van de schuur werden ruim 3800 hennepplanten gevonden. De politie heeft een 29-jarige vrouw uit Middelstum aangehouden.

 

De politie heeft alle hennepplanten in beslag genomen. Beide hennepkwekerijen zijn ontmanteld en alle goederen zijn voor vernietiging afgevoerd. Alle drie verdachten zijn voor verhoor ingesloten in het cellencomplex in Groningen. De politie stelt een onderzoek in en zal proces-verbaal opmaken.

Tekst: Politie persbericht.

Met dank aan: 112Middelstum.nl.

Deel dit artikel